3 Geliefde Wijncocktails Voor De Zomer

Til wijncocktails naar een ander niveau met 3 geanalyseerde en geliefde kruidenwijncocktails. Daarnaast zijn er tips over de beste manier om je eigen cocktails te maken.

Oh mijn! Aardbeien Basil Moscato Limonade (zie recept hieronder)

We hebben allemaal op een bepaald moment in ons leven om een mojito gevraagd. Het is het moment als je iets nats en verfrissends nodig hebt. Een mojito zegt dat het tijd is om losser te worden. Wijn zegt dat ik een snob ben, maar dat hoeft niet. Een geweldige manier om los te komen met een paar wijn is door je eigen wijncocktails te maken. Wijncocktails zijn meer ontspannen omdat je ze uit een rietje kunt drinken. Een buigzaam rietje.

Gewrztraminer Agave Ginger Ale

Je mond barst van de smaak als je verse gember gebruikt. Perfecte wijncocktails evenwicht snoep, beige, zuur en zuur. Gember is kruid, dus we balanceren gember met zoet (agave) en zuur (wijn). Cava voegt spritz toe zonder het alcoholgehalte te verlagen. We namen tabasco (hartig) op en dachten dat we ons drankje misschien hadden vernietigd, maar het was beter geweest. Deze drank kreeg 3 van de 3 (dwz drie personen dronken het en waren er dol op)

  • 85 g Gewrztraminer (we hebben besteed aan Chateau St. Michelle)
  • 85 g Cava (we besteedden aan Cristalino Brut)
  • theelepel verwarde gember
  • 3/113 g agavesiroop
  • Optioneel: 1-2 streepjes tabasco

Doe gesneden gember en agave in een cocktailglas en roer met een houten lepel tot de gemberstukjes geurig zijn. Voeg Gewrztraminer toe. Roeren. Zeef in een met suiker omrand cocktailglas met ijs. Top met mousserende wijn.

Snijd ongeveer zoveel gember per drankje 3/113 g blauwe agavesiroop meng gember en agavesiroop in een glazen cocktailshaker inclusief 85 g gewurztraminer om in cocktailglas te kweken gemberwijn cocktail mix in een serveerglas gemberwijncocktail met mousserende wijn Optioneel: inclusief 1-2 scheutjes tabasco

Komkommer Munt Fume Blanc Fizz

Houd je niet van superzoet? Wij ook niet. Komkommerwijncocktails zijn verfrissend en verfrissend. Munt en limoen voegen zuur toe om de drank in evenwicht te brengen. Dit drankje is niet voor iedereen omdat het niet zoet is. Maar als je dit leest en het water loopt je in de mond omdat je de te zoete zomerdrankjes beu bent, lees dan verder!

Dit drankje kreeg 2 van de 3 (dwz drie personen dronken het, twee waren er dol op.)

  • 85 g Fume Blanc / Sauvignon Blanc (we hebben gemerkt dat fume blanc veel goedkoper is dan sauvignon blanc. lol. Op Barnard Griffin Fume Blanc)
  • 85 g Cava (wij hebben Cristalino Brut uitgegeven)
  • 28 g komkommerwater
  • 1/27 g limoensap
  • 2 tl suiker
  • snufje grof gehakte munt

Maak komkommerwater door een komkommer te raspen, te mengen en te zeven. Voeg komkommerwater, fume blanc, limoensap, munt en suiker toe aan een cocktailshaker. Schud met ijshockey. Zeef in een serveerglas en top af met 85 g mousserende wijn.

Hoe maak je citroenwater: rasp komkommer hoe maak je komkommerwater: mengen hoe maak je komkommerwaterspannend buigzaam stro verschijnt

Aardbeien Basil Moscato Limonade

Aardbeien Basil Moscato Limonade

Liefhebber van aardbeienlimonade? We hebben de beste wijncocktail voor het laatst bewaard. Basilicum voegt meer hartig toe .

Dit drankje kreeg 3 van de 3 (dwz drie mensen dronken het en waren er dol op.)

  • 170 g Moscato (we gebruikten Wine Cube-moscato van Target. Lach niet, het werkte helemaal.)
  • 4 Aardbeien
  • 1 tl suiker
  • 1 takje basilicum
  • 28 g citroensap

Meng alle ingrediënten, behalve de wijn, door elkaar.Zeef in hoog glas met ijs. Giet over de moscato. Steek het buigzame rietje in.

Ingrediënten mengen. deformatie. Voeg dan wijn toe. Herinner je je deze terrastafel nog?

Hoe u uw eigen wijncocktails kunt ontwikkelen

Om de beste wijncocktails te maken, moet je nadenken over fundamentele smaken. Voor wijncocktails zijn de fundamentele smaakprofielen categorieën. Sta mij toe de vier S-woorden te presenteren:

  • Lief hoor
  • Zuur
  • Kruid
  • Hartig

Zoet is rechttoe rechtaan. Het is precies wat de drank zoeter maakt, zoals suiker, agave, ahornsiroop, melasse, honing of sap. Het is mogelijk om je eigen eenvoudige siroop met wijn te maken door een deel wijn met een deel suiker te nemen, er een kruid in te verpulveren met een blender en het vervolgens te zeven.

Zuur is wat zuur aan een drankje toevoegt. Citroen, limoen en citrus zijn het meest voor de hand liggend, maar wijn en azijn voegen ook zuur toe (azijn staat bekend als struik uit de cocktailwereld). Let vooral op zuur en zoet. Een onevenwichtige drank zal te scherp of te zoet zijn. Het is mogelijk om een te zoete drank op te lossen door meer zuur toe te voegen.

Spice is misleidend omdat het zowel een verweerde specerij is zoals cayennepeper als een bruis dat pittig aanvoelt. Tabasco voegde zowel kruiden als hartig toe aan de Gewrztraminer Agave Ginger Ale hierboven. Wijncocktails hebben extra pit nodig omdat ze niet zoveel alcohol bevatten als gewone cocktails op basis van sterke drank. Aangezien onze tongen niet hoogontwikkeld zijn, voelt een hoger alcoholgehalte als kruiden.

Hartig maakt wijncocktails interessant. Hartig kan ook helpen bij het maskeren van zure en bittere smaken die verband houden met gefermenteerde dranken zoals bier of wijn. Hartig zit in specerijen, kruiden en groenten. Houd bij het maken van je eigen wijncocktails de 4 S-woorden bij de hand.

Inspiratiebronnen
Jerry Traunfelds Basil Lime Fizz in Poppy Restaurant
Jamie Boudreaus legt de lat hoger op Small Screen Network