4 Groene Wijncocktails Voor St. Patrick's Day

Hieronder vindt u 4 wijncocktails die uw St. Patricks Day supergroen kunnen maken. Deze drankjes zijn niet te zoet of te alcoholisch, waardoor ze geweldig zijn voor een feest.

Shamrock Champagne Cocktail

Aromatische Witte Wijnen Riesling Moscato Gewrztraminer Etc

  • 28 g Midori
  • 113 g mousserende wijn
  • Meloenballen

Zoetheid: Matig Zoet
Instructies: Gebruik een cocktail jigger of een kleine maatbeker en giet dan 28 g Midori in een champagnefluit. Schenk er mousserende wijn op om het glas te vullen. We hebben Cava gebruikt omdat het de meest betaalbare conventionele methode is die bruist en die ongeveer 2x zoveel bubbels oplevert als Prosecco. Deze drank smaakt naar honingdauw-limoen-champagne en heeft een lekkere booziness-factor. Zorg ervoor dat u zowel Midori als mousserende wijnen koelt voordat u de cocktail maakt om de drank optimale koelte te geven. Eén drankje zal zeker op je gaan werken.

St. Patricks Wine Smoothie Ook Bekend Als Supergreen Wine Smoothie

St Patricks Wine Smoothie ook bekend als Supergreen Wine Smoothie

  • 170 g Vinho Verde witte wijn
  • 3 boerenkoolbladeren
  • 1 groene appel
  • 15 groene bloesems

Zoetheid: Gewoon zoet genoeg
Routebeschrijving: Plaats alle ingrediënten samen in een blender en pureer. Zeef het mengsel vervolgens met een theezeef of zeef in een kan of grote kom (wij gebruikten een kom), die je kunt afkoelen tot je klaar bent om te serveren. Dit recept is niet echt moeilijk om te maken, maar door het te persen heb je wat tijd nodig om er zeker van te zijn dat je alle Vinho Verde door de zeef krijgt! We waren dol op deze, want hoewel het drank is, geeft het je een volle smaak van groene groenten! Je hippievrienden zullen het goedkeuren.

De Beste Wijngereedschappen

St Patricks Wine Smoothie ook bekend als Supergreen Wine Smoothie

Van beginner tot professional, de ideale wijntools resulteren in de beste drinkervaring.

Sangria Verde, Ook Bekend Als Groene Sangria

Sangria Verde ook bekend als Groene Sangria

  • 1 fles Vinho Verde witte wijn
  • 285 g Cointreau
  • in blokjes gesneden groene appel
  • gesneden komkommer
  • bessen

Zoetheid: net zoet genoeg
Instructies: Doe alle ingrediënten bij elkaar in een grote glazen pot en bewaar in de koelkast voor minstens 3 uur, nog beter, een nacht. Verdeel porties in glazen en serveer met ijs. Deze cocktail is te makkelijk om te drinken!

Komkommer Munt Fizz

  • 57 g komkommer-muntsap (lees de instructies voor het maken)
  • 113 g mousserende wijn

Zoetheid: Droog
Gebruiksaanwijzing: Om komkommer-muntsap te maken, doe je een halve komkommer, een handvol munt en twee theelepels suiker in een blender en verwerk je ze goed. Gebruik een theezeef of zeef om het mengsel in een maatbeker te zeven. Giet 57 g van dit komkommer-muntsap in de fles van een wijnglas, top af met ijs en mousserende wijn. Garneer met citroenschijfjes en munt.

Welke wijnen te gebruiken?

Droge witte wijn: We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van een Portugese witte wijn van Vinho Verde vanwege de droge, mildere alcohol en vaak een beetje koolzuur, waardoor de drankjes echt knallen. U kunt meestal een fles vinden. Als u geen witte Vinho Verde kunt vinden, zijn een Sauvignon Blanc, Grner Veltliner of Pinot Grigio geweldige alternatieven.

Mousserende wijn: We reisden met een Brut Cava (Spaanse mousserende wijn) omdat deze droog is en op precies dezelfde manier wordt geproduceerd als champagne, wat betekent dat de bubbels langer meegaan (dan Prosecco). U kunt meestal een fles krijgen voor. Als u geen Cava in uw regio kunt vinden, is elke Methode Traditionele mousserende wijn goed genoeg!